El procés per reciclar oli comença en les cases, bars, restaurants o hotels que decideixen guardar l'oli en comptes de tirar-lo.

QUIN PROCÉS ES SEGUEIX?

  1. RECOLLIDA. Amb la flota de vehicles de que disposa INGENI MEDI AMBIENT, es procedeix a la recollida de l’oli vegetal usat, tant sigui dels contenidors de carrer com dels bidons repartits pels establiments de restauració.

                              

  2. BUIDATGE I NETEJA. L’oli provinent dels establiments de restauració s’aboca i filtra, i posteriorment es procedeix a la neteja dels bidons, que seran reutilitzats per posteriors recollides. Pel que fa a l’oli de carrer, es buiden tots els envasos amb l’oli, posteriorment els envasos també es reciclen i aportem els taps a projectes socials.

     

  3. SEPARACIÓ DE PARTÍCULES I AIGUA. Es deixa reposar l’oli perquè se’n separin les partícules i l’aigua.

  4. EMMAGATZEMATGE. S’emmagatzema en contenidors especials.

  5. ENVIAMENT. S’envia a una planta de reciclatge fora de Menorca i SE’N FABRICA BIODIÈSEL.